איך מכינים שקשוקה טובה הדפסה
מתכונים - כללי

 

הכמויות מיועדות להכנת 4 מנות.


רכיבים:

 

4 ביצים

1 בצל בינוני

1 עגבניה גדולה

1 קופסת רסק עגבניות

כף שמן

כף מרק עוף

פפריקה

מלח

פלפל

שן שום

כוס מים

 

אופן ההכנה:


1. קוצצים את הבצל דק ככל האפשר.

2. מחממים מחבת גדולה על הלהבה הגדולה .מוסיפים את שמן הטיגון. ומטגנים את הבצל.  חותכים את העגבניה ואחרי שהבצל מזהיב מוסיפים גם אותה.

3. בקערה קטנה מערבבים את רסק העגבניות, את המים, את מרק העוף, את הפפריקה, את המלח, את הפלפל ואת שן השום הכתושה. אחרי שהעגבניות נהיות רכות ואף נוזליות מוסיפים את התערובת למחבת ומביאים לרתיחה.

4. מוסיפים את הביצים ישר למחבת, מנמיכים לאש קטנה ומכסים את המחבת.  ממתינים עד שחלבון הביצה נהייה מוצק.



חפשו מתכון נוסף: