איך מכינים מוצרלה הדפסה
מתכונים - כללי

מוצרלה צמחית.


רכיבים:

 

½ כוס שמרי בירה
¼ כוס שיבולת שועל (קוואקר)
¼ כוס עמילן תירס (קורנפלור)
¼ כוס מיץ לימון
4 כפות טחינה גולמית
1 כף שבבי בצל
1 כפית מלח
2 כוסות מים

 

אופן ההכנה:


  1. שמים את כל החומרים בממחה (בלנדר) ומפעילים עד לקבלת עיסה חלקה.
  2. יוצקים לסיר ושמים על אש קטנה עד בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד (זהירות – נשרף בקלות). ממשיכים עד לקבלת עיסה סמיכה מאד.
  3. משמנים קלות כלי (בנפח של כ-3 כוסות) ויוצקים פנימה את העיסה. לקבלת פרוסות עגולות משתמשים בגליל צר.
  4. מכסים במכסה או בניילון ומניחים במקרר למשך הלילה.
  5. חותכים בזהירות לפרוסות או משתמשים כממרח.

 

גיוון: לקבלת גבינה מעושנת מוסיפים ¼ כפית תמצית טעם מעושן.



חפשו מתכון נוסף: