איטריות חיטה מוקפצות בסגנון תאילנדי הדפסה
מתכונים - אוכל אסיאתי



רכיבים:

 

1 חבילת אטריות חיטה דקות

½ כף שמן

½ צרור עלי נענע שלמים

½ צרור עלי כוסברה שלמים

½ צרור עלי בזיליקום שלמים

2 שיני שום קצוץ

שמן לטיגון

1 כפות רוטב דגים / או רוטב סויה

מיץ מ - ½ לימון

½1 כפות רוטב סויה

פלפל,  מלח

קורט סוכר

 

 

אופן ההכנה:

 

 

1. בסיר גדול מרתיחים מים עם ½ כף שמן. מכניסים את האטריות למים הרותחים ומבשלים עד שהאטריות מתרככות. מניחים במסננת ושוטפים היטב במים קרים.

2. בווק או מחבת גדולה שמים שמן לטיגון.  מפרידים מעט את האטריות (בעזרת הידיים).  מטגנים את השום.

3.  מוסיפים את האיטריות לווק , מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים מבשלים כ-2 דקות.

4. להגשה מפזרים מעל מעט עלים שלמים.



חפשו מתכון נוסף: