איך מכינים אגרול הדפסה
מתכונים - אוכל אסיאתי

רכיבים:

 

½ חבילת  עלי פילו

1 גזר

1 בצל

1 קישוא

1 פלפל אדום

½ חבילת נבטים

כרוב

סויה

דבש

מלח, פלפל שחור לפי הטעם

שום כתוש

רוטב אדום - רוטב סיני חמוץ מתוק


אופן ההכנה:

 

1. מטגנים במחבק "וואק", רצועות דקות של גזר, בצל, קישואים, פלפל אדום, נבטים וכרוב.

2. מוסיפים סויה, מעט דבש, מלח, פלפל שחור, ושום כתוש (לא בהכרח).

3. כשרצועות הירקות מתרככות, יש להורידן מהאש ולהמתין מעט לקירור.

4. פורסים את עלי הפילו וממלאים כל עלה בכף ירקות מוקפצים.

5. מגלגלים את העלה, סוגרים משני הצדדים ומטגנים בשמן עמוק.

6. מעטרים במעט רוטב סיני חמוץ מתוק.



חפשו מתכון נוסף: