איך מכינים דג מושט בתנור הדפסה
מתכונים - דגים ופירות ים



רכיבים:

1 אמנון
1 בצל פרוס לעיגולים
1 גזר חתוך לפרוסות דקות
6 פטריות שמפיניון פרוסות
200 גר' עגבניות פרוסות
מיץ מחצי לימון
1 כף צימוקי זיתים
כוסברה קצוצה או עשב תיבול טרי אחר  (חצי צרור)
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

1 פורסים נייר אפיה על גבי תבנית.
2. מערבבים את קוביות העגבניות וכל הירקות בקערה.
3. מניחים 1/3 מתערובת הירקות על גבי נייר האפייה ועליהם מניחים את הדג.
4. ממלאים את בטן הדג בשליש נוסף מתערובת הירקות ואת הירקות הנותרים מניחים על הדג עצמו.
5. מתבלים במעט מלח, פלפל ומיץ לימון.
6. אופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כ - 18 דקות.



חפשו מתכון נוסף: