סלונה - דג בנוסח עירקי הדפסה
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:


כפית פפריקה מתוקה

½ כפית סוכר

קורט מלח

½ לימון סחוט

קורט פלפל שחור

כוס מים

½ ק"ג דג סול

מעט שמן טיגון

שני בצלים

שלוש עגבניות

כף רסק עגבניות



אופן ההכנה:



1. משרים את הדגים במלח, מיץ לימון למשך כשעה.

2. חותכים את הבצלים לטבעות ומטגנים בשמן עד שיזהיבו.

3. חותכים את העגבניות לפרוסות, מניחים על הבצל המטוגן ומניחים את הדגים עליהם.

4. הרוטב: מערבבים את רסק העגבניות עם הפפריקה, סוכר, מלח, פלפל שחור, כוס מים.

5. יוצקים את הרוטב על הדגים ומבשלים למשך 40 דקות על אש נמוכה.



חפשו מתכון נוסף: