איך מכינים דג סול הדפסה
מתכונים - דגים ופירות ים

הכמויות מיועדות להכנת 4 מנות.

 

רכיבים:

 

4 יחידות דג סול

מעט קמח

מעט שמן לטיגון

4 עגבניות חתוכות

קופסת רסק עגבניות קטנה

3 שיני שום

כפית כמון

כפית מלח

מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:


1. מבשלים את העגבניות עם הרסק, השום, הכמון, המלח ומיץ הלימון.

2. שוטפים היטב במים את נתחי הדג ומניחים במיץ לימון למשך שעה. (מיץ הלימון מעביר את ריח הדג).

3. שוטפים במים שוב את נתחי הדג ומייבשים בעזרת נייר-מגבת.

4. מקמחים את הדג מכל צדדיו ומטגנים מעט על כל צד.

5. מסדרים את הדג בתבנית אפייה ומפזרים מעל את הרוטב. לאפות בתנור כשעה בחום בינוני

 

 

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: