קציצות טונה הדפסה
מתכונים - דגים ופירות ים

 

 

רכיבים:

 

2 קופסאות טונה מסוננת

2 תפוחי אדמה מבושלים

2 גזרים מבושלים

חופן עלי פטרוזיליה, קצוצים

חופן עלי כוסברה, קצוצים

חופן בצל ירוק, קצוץ

1 בצל בינוני, מגורר

4 ביצים

מעט פירורי לחם

מלח, פלפל שחור

מעט אבקת מרק עוף

 

אופן ההכנה:

 

1. בעזרת ממחה הפירה, מועכים את תפוחי האדמה והגזר.

2. מוסיפים את הקצוצים ומערבבים.

3. מוסיפים את הטונה המסוננת.

4. מוסיפים את פירורי הלחם, הביצים והתבלינים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

5. מרטיבים את הידיים וצרים מהתערובת קציצות.

6. מטגנים בשמן עמוק.



חפשו מתכון נוסף: