סביצ'ה לברק הדפסה
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

 

500 גרם פילה לברק טרי, מנוקה מהעור וחתוך לחתיכות קטנות

1 בצל לבן, חתוך לקוביות קטנטנות

3 עגבניות, מנוקות מהגרעינים וחתוכות לקוביות

מיץ משלושה לימונים

1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק

1 פלפל חלפניו כבוש, קצוץ דק

½ צרור כוסברה, שטופה וקצוצה

מלח לפי הטעם


אופן ההכנה:


מניחים את נתחי הדג בקערה מתאימה. מוסיפים את כל החומרים, מלבד העגבניות ומערבבים היטב. משהים במקרר למשך כשעתיים. לפני ההגשה מוסיפים את העגבניות.



חפשו מתכון נוסף: